Vår nya familjemedlem/ släktmedlem, Sam!!

Kärlek vid första ögonkastet!! <3


Mot Johanna & Sebbes nyinköpta lägenhet!!


I ny-bil-tankar.

Vi är lite inne på att skaffa en ny och större bil. Det är sjukt svårt att välja tycker jag. Jag gillar den nya KIAn. Visst är den fin?

Ikväll ska vi till Johanna & Sebbe på middag. Hon fyller år idag nämligen !! Stoort grattis till henne!!
Det ska bli supertrevligt! Så nu blir det duschen och svira om till festen.

Ha en trevlig lördag!!


Städpatrullen!

Idag har städfirman varit hemma hos oss och städat. Underbart att komma hem till ett nystädat hem :))


Sushi hos Lisen & Eric


Mioshopping!!


Det som göms i snö.. i Trönninge :)

.
.
.
.
På dom regniga dagar längtar man hellre tillbaka till som fina vita dagarna ....

Aw med girlsen!

Johanna bjöd med oss på tjejkväll på naglia idag . Jättemysigt och massor av fina klädesplagg !! Jag köpte inget med jag hittade massor jag vill köpa nästa månad ;)
Nu är vi tillbaka på Grappa för aw nr 2!


Ännu ett av Lisens huntercase löst.

Min älskade lillasyster Lisa är expert på att hitta små små guldkorn som just Hon skulle vilja ha... Hon är även expert på att skicka ut oss lakejer att söka efter det hon vill ha.
Hon har verkligen ett öga för detaljer ! Det kan handla om allt från lampor, mattor och tekoppar till klockor, klänningar och accessoarer.
Denna gången har minsann Jag hittat det du letat efter. Jag har hittat hårsmycket Lisa!! ;))


Trönninges djurliv :)

Jag har börjat upptäcka trönninges djur liv med och mer. Det beror nog på att våren är här och dagarna blir ljusare och ljusare. Jag gillar det starkt!
Igår efter min ridkektion kom rådjuren på besök i trädgården. Tre st är dom. Mamma, pappa och barn. Såå söta !! Vi har massor av fina ekorrar också. Stora som få!! Synd att man inte kan klappa :)


Galtis

Vi är i galtis rätt ofta nu. Det är hit mamma och pappa skall flytta så småningom. Det är mycket att renovera men det kommer bli kanon när det är klart!!


Now you just somebody that I used to know !!


Instagram är kul!


First hotell G.

Nu är vi färdigshoppade.. M G va mycket fint vi handlat !! Därefter tog vi ett glas vin på SoHo. Vi fick där några nya vänner som sedan ville lämna en helt ny flaska rosé till oss när dom lämnade. Detta var INTE ok, enligt Dan. Detta skulle vi minsann inte dricka!! Haha. För många tuppar i tupphuset? ;)
Hur som helst. Nu gör vi oss redo för middagen ikväll. Det blir på ett ställe som heter Puta Madre.. Vi vet inte så mycket om dettA ställe men vi testar.

Trevlig lördag!!


Shopping i Göteborg !!

Nu är vi på väg till tåget för shoppning, lunch, hotellövernattning, middag, bio (?) och massa mys i Göteborg! Baara jag och min man ! Det händer inte så ofta så dessa timmarna blir våra! Trevlig Lördag!!


Sista gubben..

Jag tar den sista gubben och funderar över mitt liv.. Jag har det rätt gott nu faktiskt... Framför allt är jobbet sjukt roligt! Sjukt tråkigt att min kollega skall sluta bara. Jag kommer sakna henne som attan!! Hur skall jag klara mig utan henne ? Aja.. Bit ihop nu för sjutton. Nu kör vi !!!


Trissan!

Trissan var finfin på träningen igår! Hon har haft en liten period där hon bråkat lite men nu är vi back on track!!


Påskfrulle :)

Dan har gjort frukost till mig ! Mums!! Jag älskar när han gör det :))


Glad påsk!!

Nu åker vi till Brages för en påskbuffe!

 


.

.


.


.


Påsken närmar sig.

Jag köpte lite fina påskblommor i söndags. Undrar hur mycket jag kommer hinna se av dom innan dom dör... Såhär ser några ut nu iaf ;)

.
Nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm. Undrar om man i framtiden kommer kunna hyra/boka en hel kontorsplats? Alla jobbar ju på tåget! trotts arbetsmiljön :)
Upp med dator, laddare, sladdar, mobiler, headset, block, vatten och kaffe såklart. Plus att man skall samsas om uttagen med sin totalt okända granne som man sitter 10 cm ifrån. Galet. Jag är en av dom så jag ska väl inte säga något :))


Ännu ett vårtecken :))


Wiiii

Jag har alltid velat ha ert eget Wii spel. Nu är vi på väg att hämta det nyinköpta. Vi får massor av kul spel, konsoller, ratt m.m för 1500;-. Som hittat, eller?


RSS 2.0